Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура Центрального регіону: розпочато розслідування падіння винищувача у Вінницькій області

     

   16.10.2018 близько 17:00 на території Вінницької області, неподалік селища Уланів Хмільницького району впав військовий винищувач Су-27УБ, бортовий номер 70, серійний - 96310424040.

   За попередніми даними, літак ВПС України піднявся у повітря з аеродрому у Старокостянтинові та для виконання учбово-бойового вильоту в рамках  військових навчань «Чисте небо-2018».

   За попередньою інформацією з місця трагедії, обоє пілотів загинули.

   На місці події працює група військових прокурорів на чолі з військовим прокурором Вінницького гарнізону Центрального регіону України.

   16.10.18 Військовою прокуратурою Вінницького гарнізону до ЄРДР внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 416 Кримінального кодексу України, «Порушення правил польотів або підготовки до них». Проведення досудового розслідування доручено слідчим Управління національної поліції в Вінницькій області.

   Нагадаємо, що міжнародні навчання #ClearSky2018, які покликані підвищити сумісність з військово-повітряними силами країн НАТО, проходять в Україні з 8 по 19 жовтня у повітрі над Вінницькою та Хмельницькою областями.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

 

кількість переглядів: 5759