Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Інформаційне повідомлення про стан проведення розслідування щодо загибелі офіцера у м. Бровари

     

   06.10.2018 о 21:40 на території військового містечка у м. Бровари Київської області в боксі автомобільного парку, який не використовується, було виявлено повішаним тіло лейтенанта ЗСУ 1996 р.н.

   Попередньо встановлено, що відповідно до наказу командира військової частини, загиблий з 06 на 07.10.2018 був призначений у добовий наряд помічником чергового військової частини.

   06.10.2018 о 08:00 вказаний військовослужбовець не з’явився на розвід добового наряду, у зв’язку з чим командуванням військової частини були організовані розшукові заходи.

   На місце події невідкладно виїхала група військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону України на чолі із заступником прокурора гарнізону. На місці події крім працівників військової прокуратури Дарницького гарнізону працювала слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції ГУ Нацполіції в місті Києві та група оперативного реагування Центрального управління Військової служби правопорядку.

   Під час огляду тіла військовослужбовця судово-медичним експертом попередньо встановлено, що смерть настала у наслідок механічної асфіксії. Передсмертної записки не виявлено.

   Тіло загиблого доставлено до бюро судово-медичної експертизи м. Київ.

  За фактом загибелі офіцера слідчим Деснянського управління поліції ГУ НП в місті Києві до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство».

   Тривають слідчі дії.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2859