Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Посадовець Держлісагентства України затриманий військовою прокуратурою Центрального регіону на хабарі у 10 000 гривень

     

   21.08.2018 за процесуального керівництва військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України затримано спеціаліста відділу технічної політики та охорони праці Київського обласного та по місту Києву Управління лісового та мисливського господарства Держлісагенства України. Вказана службова особа затримана безпосередньо під час отримання 10 000 гривень неправомірної вигоди від громадянина України, що задокументовано під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій.

   Затримання проводилось слідчими Головного управління Національної поліції в Київській області за оперативного супроводу Управління захисту економіки у Київській області ДЗЕ Нацполіції України.

   Установлено, що вказаний працівник Держлісагентства впродовж серпня 2018 року вимагав від представника одного з приватних підприємств неправомірну вигоду в розмірі 10 000 гривень за сприяння в погодженні документів щодо надання в оренду нерухомого майна (а саме - комплексу) яке належить даному господарству.

   Одержана затриманим сума неправомірної вигоди вилучена у повному обсязі.

   На даний час затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України, клопотання до суду про обрання відносно нього запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2603