Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура затримала підполковника ЗСУ – начальника циклової комісії

     

   Військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні під час отримання неправомірної вигоди викрито та затримано військовослужбовця - начальника циклової комісії військової частини.

   Затримання проводилось спільно з працівниками Управління захисту економіки та слідчими Слідчого управління ГУНП в Чернігівській області.

   Встановлено, що затриманий підполковник ЗСУ 11.07.2018 року вимагав та отримав від громадянки України неправомірну вигоду в сумі 2600 гривень. За ці кошти він обіцяв вчинити вплив на службових осіб комісії своєї військової частини, яка є закладом з підготовки водіїв, для безперешкодної видачі свідоцтва про її закінчення. Також він обіцяв у подальшому «допомогти» вплинути на службових осіб Чернігівського міжрайонного реєстраційного-екзаменаційного відділу при складанні іспитів та видачі посвідчення водія категорії «В».

   Офіцера-хабарника  затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Неправомірну вигоду в ході особистого обшуку виявлено та вилучено.

На даний час тривають слідчі та процесуальні дії.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3369