Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура Центрального регіону забезпечила задоволення чергового судового позову в інтересах Міноборони

     

   31.05.2018 рішенням господарського суду м. Києва задоволено позов заступника військового прокурора Центрального регіону України в інтересах держави в особі Міністерства оборони України до Приватного акціонерного товариства  «Трикотажна фабрика «Роза» про стягнення штрафних санкцій.

   12.08.2016 між Міністерством оборони України та ПАТ «ТФ «Роза» було  укладено договір на постачання речового майна до однієї з військових частин на загальну суму 5 799 600 гривень та низки додаткових угод до нього. Відповідно до умов цього договору ПАТ «ТФ «Роза» зобов’язалось поставити товар для потреб Міністерства оборони України в асортименті, кількості та у строки (терміни) вказані в Договорі.

   Однак, вказане підприємство, в порушення вимог Договору не виконало умови додаткової угоди, а саме, - поставило засоби речової служби із запізненням на 48 діб, що підтверджується відповідним Актом приймального контролю якості.

   З метою захисту інтересів держави в особі Міністерства оборони України в частині здійснення закупівель за державні кошти, військовою прокуратурою Центрального регіону України вжито заходів представницького характеру у суді.

   За результатом судового розгляду, господарський суд м. Києва погодився з доводами військового прокурора та задовольнив позовні вимоги Міноборони на суму 193 тисячі гривень.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2546