Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військовою прокуратурою Центрального регіону України забезпечено повернення у державну власність нерухомості у Львові на півмільйона гривень

     

   Так, після тривалих судових розглядів та здійснення виконавчих дій, військовою прокуратурою Центрального регіону остаточно виконано рішення суду щодо повернення до державної власності нерухомого майна філії Концерну «Військторгсервіс» у місті Львів.

   Передумовою цьому слугувало незаконне відчуження у 2008 році колишнім керівником львівської філії «Військторгсервісу» нежитлових приміщень на підставі договору купівлі-продажу одному з комерційних підприємств.

   Відреагувавши на виявлені порушення в ході відчуження нерухомості, військова прокуратура Центрального регіону України в інтересах держави в особі Міністерства оборони України та Концерну «Військторгсервіс» до комерційного підприємства, яке незаконно заволоділо вищевказаним нерухомим майном, ще в 2013 році пред’явила позовну заяву про визнання недійсним договору купівлі-продажу та витребування нерухомого майна у повне господарське відання Концерну.

   Отже, завдяки роботі військових прокурорів Центрального регіону України, у державну власність повернуто нежитлові приміщення за адресою: м. Львів, вул. Татарбунарська, 14, загальною площею 359,4 м2, вартістю понад 500 тисяч гривень.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3012