Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура Центрального регіону України захищає в суді інтереси Міноборони: подано позов на 200 тисяч гривень

     

   Військовою прокуратурою Полтавського гарнізону Центрального регіону України наразі вживаються заходи представницького характеру щодо стягнення штрафних санкцій за невиконання державного оборонного замовлення у розмірі 202 тисячі гривень.

   Відповідну позовну заяву про стягнення штрафних санкцій вчора, 24 квітня 2018 року, було подано до Господарського суду м. Києва військовою прокуратурою Полтавського гарнізону в особі Міністерства оборони України до Публічного  акціонерного товариства «Крюківський вагонобудівний завод».

   Встановлено, що 17.05.2017 між Міноборони та ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» було укладено контракт про виготовлення та поставку побутових приладів для потреб Міністерства оборони України.

   Однак виконавець оборонного замовлення не виконав свої зобов’язання  та порушив строки поставки замовленої оборонним відомством продукції. За таких обставин з комерційного підприємства на користь оборонного відомства підлягають стягненню штрафні санкції на суму понад 200 тис. грн.

   Довідково: згідно з ч. 1 ст. 23 Закону України «Про прокуратуру» представництво прокуратурою інтересів держави в суді полягає у здійсненні процесуальних та інших дій, спрямованих на захист інтересів громадянина або держави, у випадках та порядку, встановлених законом.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2881