Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військові прокурори Центрального регіону України затримали керівника Державної фіскальної служби Деснянського району столиці

     

   12.03.2018 під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій, на «гарячому» військовою прокуратурою затримано виконувача обов’язків заступника начальника ДПІ у Деснянському районі ГУ ДФС у м. Києві

   Затримання відбулося за процесуального керівництва військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України слідчими Головного управління Служби безпеки України у м. Києві та Київській області спільно із оперативними працівниками цього ж Управління у порядку ст. 208 КПК України.

   Затримана одержала від представника однієї з фізичних осіб-підприємців неправомірну вигоду у розмірі 5 тис. грн. та 1000 долларів США за зміну умов оподаткування суб’єкта підприємницької діяльності, надання відповідного витягу, а також за видачу представнику ФОП довідок про відсутність заборгованостей зі сплати податків.

   Наразі готуються повідомлення їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, клопотання до суду про обрання запобіжного заходу та про відсторонення від займаної посади.

   Довідково: ч. 3 ст. 368 КК України «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди», карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3560