Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Слідчі військової прокуратури Центрального регіону України вилучили зброю

     

   Учора, 21.02.2018 року, в ході системних заходів з попередження розповсюдження з зони АТО та вилучення зброї і боєприпасів, слідчими військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України була вилучена зброя та боєприпаси.

   Вилучення значної кількості боєприпасів, серед яких бойові патрони до автоматичної зброї, гранати, вибухові пристрої, револьвер та частини стрілецької зброї, виконувалось слідчими військової прокуратури Центрального регіону спільно із співробітниками Головного управління Національної поліції України у м. Києві та Головного управління Служби безпеки України у м. Києві та Київській області.

   Зброю та боєприпаси знайдено під час санкціонованих судом обшуків у приватному будинку в м. Ірпінь та у квартирі в м. Вишневе у рамках проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами (ст. 263 КК України: «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» ).

   На даний час небезпечні предмети направлені на експертні дослідження, наразі встановлюється їх походження. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру винним особам.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2775