Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У військовій прокуратурі Центрального регіону України відбулися урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України

     

   Вітаючи колектив військової прокуратури регіону, виконувач обов’язків військового прокурора Центрального регіону України, зазначив, що в цей день у 1991 році був прийнятий Закон України «Про Збройні Сили України», який об’єднав у професійне свято військовослужбовців Сухопутних, Військово-Морських та Повітряних сил нашої країни. За роки незалежності Українська армія утвердилася як опора нашої державності і гарант національної безпеки, ще один потужний, ефективний інструмент захисту національних інтересів.
   Військовим прокурорам доводиться сьогодні виконувати поставлені завдання в дуже непростих умовах, часто з ризиком для життя. Але високі професійні та людські якості, патріотизм і загострене почуття відповідальності  військовослужбовців військових прокуратур є запорукою того, що будь-які завдання, поставленні керівництвом держави, будуть гідно виконані.
   У вітальній промові виконувач обов’язків військового прокурора регіону також зазначив, що виконання службових обов’язків на високому рівні було б неможливим без підтримки сімей, які залишаються надійним тилом кожного військовослужбовця, та представників громадськості, на благо якої несуть службу захисники Вітчизни. Після цього військових прокурорів відеозверненнями з нагоди свята привітали їх родини та голова ветеранської організації працівників військових прокуратур Зелінський О.В.
  З нагоди професійного свята найкращі військовослужбовці військової прокуратури Центрального регіону України нагороджені відзнаками Міністерства оборони України.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2219