Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За отримання 27 тисяч гривень неправомірної вигоди, на Житомирщині судитимуть заступника начальника виправної колонії

  

       Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо обвинувачення заступника начальника однієї з виправних колоній Житомирщини у вимаганні неправомірної вигоди.
    Під час досудового слідства, військовою прокуратурою Житомирського гарнізону встановлено, що заступник начальника однієї з виправних колоній Житомирської області вимагав у засудженого  грошові кошти в розмірі 3 тис. доларів США за сприяння в умовно-достроковому звільнені від відбування покарання.
     Зокрема, у визначений хабарником спосіб передачі грошових коштів, а саме перерахування на банківську картку, останній отримав від засудженого 27 тисяч гривень після чого і був затриманий військовою прокуратурою Житомирського  гарнізону Центрального регіону України спільно з оперативними працівниками Управління Служби безпеки у Житомирській області.         
   30 жовтня 2017 року військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України,  обвинувальний акт  за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України направлено на розгляд до Богунського районного суду м. Житомира.
         
        Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

         Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України
кількість переглядів: 2778