Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Підполковника Національної гвардії України притягнуто до відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією

  

        Військовою прокуратурою Черкаського гарнізону спільно з Управлінням захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України, задокументовано факт порушення заступником командира однієї з військових частин Національної гвардії України дислокованої на Черкащині, вимог Закону України «Про запобігання корупції».
         Установлено, що підполковник С. після вступу на військову службу, всупереч вимогам законодавства України не вирішив питання передачі своїх корпоративних прав іншим особам та продовжував входити до складу правління кількох підприємств та порушив вимоги законодавства України стосовно входження до складу правління підприємств або організацій, що має на меті одержання прибутку чим вчинив адміністративне правопорушення пов'язане з корупцією.
         1 листопада 2017 року Соснівським районним судом м. Черкаси, за принципової позиції військової прокуратури Черкаського гарнізону Центрального регіону України, зазначеного військовослужбовця Національної гвардії України визнано винним у скоєні  адміністративного корупційного правопорушення за ч.2 ст.172-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення з накладенням штрафу у розмірі 5950 гривень.
    


        Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України
кількість переглядів: 2831