Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Заступнику начальника Бучанської виправної колонії та одному з його спільників обрано запобіжні заходи

     

За клопотанням військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України Печерський районний суд міста Києва обрав для викритого в хабарництві заступника начальника Бучанської виправної колонії запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави 110 000 гривень , а одному з його спільників домашній арешт.


Оскільки сума неправомірної вигоди була значно вищою, ніж сума застави, що визначена судом, військова прокуратура оскаржуватиме це рішення в частині визначення застави.


 Вказаним особам повідомлено про підозру за ч.3 ст.368 КК України (одержання групою осіб неправомірної вигоди у великому розмірі).


Другий посередник перебуває в лікарні та запобіжний захід щодо нього буде розглядатися судом після його одужання.


Нагадаємо, що 10 серпня 2016 року військова прокуратура Київського гарнізону спільно з співробітниками Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Головного управління СБУ в місті Києві та Київській області затримали після одержання неправомірної вигоди 400 000 гривень заступника начальника Бучанської виправної колонії  та двох його спільників за сприяння у достроковому звільненні від покарання за хворобою одного з засуджених колонії.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3379