Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

24.03.2023

24.03.2023 - Призначено нового керівника Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону

   Заступник Генерального прокурора Антон Войтенко представив колективу Спеціалізованої прокуратури сфері оборони Центрального регіону нового очільника – Миколу Синельникова.
 
   Антон Войтенко під час зустрічі з колективом зазначив, що новий керівник спецпрокуратури регіону має відповідний досвід роботи та зможе забезпечити виконання покладених на органи прокуратури завдань в умовах воєнного стану.
 
   Заступник Генпрокурора акцентував увагу на пріоритетних напрямах роботи спецпрокурорів. Серед них – протидія злочинам у сфері національної безпеки, бюджетній сфері, оборонно-промисловому комплексі, у сфері державних закупівель.
 
   Також першочерговою визначено боротьбу з правопорушеннями, пов’язаними із незаконним використанням майна і техніки та захист інтересів держави у військовій та оборонній сфері.
 
Довідково: Микола Синельников, 1985 р.н., закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство». Учасник АТО. Заохочений Відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції». В органах прокуратури з липня 2007 року. Працював на посадах від слідчого до керівника  прокуратури гарнізону. З листопада 2013 року по березень 2023 року працював на посадах заступника військового прокурора Полтавського гарнізону, а також - військового прокурора Житомирського та Білоцерківського гарнізонів Центрального регіону. До призначення очолював Пустомитівську окружну прокуратуру.
 
Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону
 
 

кількість переглядів: 772