Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

02.03.2018

02.03.2018 Військова прокуратура Центрального регіону провела семінар з актуальних питань застосування кримінального процесуального законодавства в умовах законодавчих змін

У зв’язку із законодавчими змінами відповідно до Закону України від  03.10.2017 № 2147-VIII у військовій прокуратурі Центрального регіону 28.02.2018 було проведено семінар «Актуальні питання застосування кримінального процесуального законодавства в умовах законодавчих змін відповідно до Закону України від 03.10.2017 № 2147-VIII».

Мета семінару: підвищення рівня професійної підготовки прокурорсько-слідчих працівників, які здійснюють досудове розслідування, а також виконують повноваження прокурора у кримінальному провадженні.
Семінар проведено за участі працівників апарату прокуратури регіону, військових прокурорів гарнізонів та прокурорсько-слідчих працівників прокуратур гарнізонів.

До проведення семінару залучалися суддя Житомирського районного суду Житомирської області Буткевич М.І. та старший викладач відділу підготовки та підвищення кваліфікації військових прокурорів Національної академії прокуратури України Дяченко В.І., які активно обговорювали нововведення у Кримінальному процесуальному кодексі України та інших законодавчих актах,  існуючі проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Семінар з актуальних питань застосування кримінального процесуального законодавства в умовах прийнятих законодавчих змін проведено на виконання одного з пунктів плану першочергових заходів військової прокуратури Центрального регіону України на І квартал 2018 року.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2027