Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

07.03.2018

07.03.2018 Військові прокурори Центрального регіону України вдосконалюють професійний рівень

   У відповідності до вимог пункту 3.9 наказу Генерального прокурора від 11 квітня 2016 року №148 «Про організацію взаємодії органів прокуратури України з Національною академією прокуратури України» у військовій прокуратурі постійно проводяться заходи із підвищення професійного рівня прокурорсько-слідчих працівників.

   06.03.2018 у приміщенні військової прокуратури Центрального регіону України за участі прокурорсько-слідчих працівників апарату та військових прокуратур гарнізонів відбулися навчальні семінари на тему: «Актуальні питання застосування процесуального законодавства в умовах змін до Кримінального процесуального кодексу України, Господарського процесуального кодексу України, Цивільного процесуального кодексу України, Кодексу адміністративного судочинства відповідно до Закону України від 03.10.2017 № 2147-VIII».

   Для забезпечення якісного проведення зазначеного навчального заходу, удосконалення знань працівників та ефективної реалізації завдань, визначених Законом України «Про прокуратуру», семінар пройшов за участю начальника відділу підготовки та підвищення кваліфікації військових прокурорів Національної академії прокуратури України Туркоти М.С. та старших викладачів Ганової Г.О. та Дяченка В.І.

   Відкрив семінар Військовий прокурор Центрального регіону України державний радник юстиції 3 класу Григорій Рябенко.
  
   Завдяки таким заходам забезпечено належну підготовку і підвищення кваліфікації прокурорів та слідчих органів військової прокуратури Центрального регіону України за напрямами діяльності військових прокуратур, у тому числі в особливих умовах.

   Зазначимо, що для вивчення та розв’язання існуючих проблем прокурорської діяльності військова прокуратура Центрального регіону України постійно залучає до проведення навчально-методичних заходів та тренінгів фахівців Національної академії прокуратури України.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України
 

кількість переглядів: 322