Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Офіцера Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил, яке структурно підпорядковується Генеральному штабу Збройних Сил України, викрито та затримано під час одержання хабара у сумі 3000 доларів США

   

        17.10.2017 військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України  спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України під час отримання неправомірної вигоди у сумі 3000 доларів США, затримано начальника одного з відділів Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил, яке структурно перебуває у підпорядкуванні Генеральному штабу Збройних Сил України, полковника, який вимагав і в подальшому отримав від громадянина К. неправомірну вигоду у розмірі 3000 доларів США за погодження дозволу на проведення еколого-геологічного обстеження території військової частини з метою встановлення осередків нафто-хімічного забруднення та проведення відновлювальних робіт одним з приватних підприємств.
         На даний час військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України проводяться першочергові слідчі дії,  вирішується питання щодо повідомлення посадовцю про підозру у вчиненні  кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3     ст. 368 Кримінального Кодексу України, проведення обшуків, відсторонення від посади.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

 

 

кількість переглядів: 3920