Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У військовій прокуратурі Центрального регіону України пройшли урочистості до Дня захисника України

   

       В актовому залі приміщення військової прокуратури Центрального регіону України з нагоди Дня захисника України відбулось урочисте зібрання співробітників апарату та військових прокуратур гарнізонів.
      “Народ України, керівництво держави, Генеральної прокуратури України та Головної військової прокуратури, високо оцінили наші професійні якості, рішучі дії в зоні проведення антитерористичної операції. Я пишаюся тим, що працюю разом із такими людьми і впевнений, що й надалі ми будемо робити все можливе на варті законності” – сказав військовий прокурор Центрального регіону України державний радник юстиції 3 класу Григорій Рябенко перед врученням відомчих відзнак та грамот, кращим працівникам та учасникам АТО, які були представлені до нагородження за сумлінне та зразкове виконання службових обов’язків, ініціативу і оперативність в роботі.
        Після урочистого вручення відбувся святковий концерт за участю колективу Академічного ансамблю пісні й танцю України Державної прикордонної служби України, які продемонстрували сольні та хореографічні номери.
        Від імені творчого прикордонного колективу, присутніх на урочистому зібранні привітав керівник ансамблю заслужений працівник культури України  полковник Неграй В.О.
       “Честь, гідність, мужність і героїзм кожного патріота своєї країни у всі часи були і залишаються критерієм самовідданого служіння Батьківщині, вірності присязі та військовому обов’язку. Це велике свято для нас – шана всім, хто відстоював і відстоює свободу та незалежність рідної землі. Слава захисникам України! Слава Україні!” – зазначив у своїй завершальній промові військовий прокурор Центрального регіону України державний радник юстиції  3 класу Григорій  Рябенко.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України


    


 

   

   

кількість переглядів: 2541