Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Вінничині викрито військовослужбовця Збройних Сил України на збуті боєприпасів

   

           17.10.2017 працівниками військової прокуратури Вінницького гарнізону Центрального регіону України під час здійснення контролю за вчиненням злочину у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України, спільно з оперативними співробітниками Управління Служби безпеки України у Вінницькій області під час збуту боєприпасів та вибухових речовин, викрито військовослужбовця Збройних Сил України прапорщика А.        
          Близько 21:00 год. в ході проведення оперативними співробітниками Управління Служби безпеки України у Вінницькій області (на підставі постанови прокурора негласної слідчої (розшукової) дії – контролю за вчиненням злочину у формі оперативної закупки), задокументовано факт збуту прапорщиком А. набоїв калібру 5,45 мм. у кількості 263 шт., а також саморобного вибухового пристрою, з метою подальшого застосування цих небезпечних боєприпасів проти громадян.
            Наразі  військовою прокуратурою Вінницького гарнізону Центрального регіону України проводяться першочергові слідчі дії, військовослужбовця  Збройних Сил України затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вирішується питання  про обрання запобіжного заходу під час досудового розслідування у кримінальному провадженні.

          Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України



     

кількість переглядів: 3251