Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Полтавщині затримано начальника лісництва на хабарі

     

    18.07.2017 військовою прокуратурою Полтавського гарнізону Центрального регіону  України спільно з Полтавським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції  України  викрито на дачі хабара начальника  Великобагачанського лісництва Державного підприємства «Миргородське лісове господарство», депутата  районної ради.
    Лісничий у власному автомобілі надав начальнику  Великобагачанського відділення поліції Миргородського відділу поліції  Головного управління Національної поліції в Полтавській області, який перебував під контролем правоохоронних органів, неправомірну вигоду в розмірі 52 тис.грн. за закриття кримінального провадження щодо зловживання службовими особами вказаного лісництва службовим становищем  та подальше не перешкоджання протиправній діяльності посадових осіб зазначеного підприємства, пов’язаній з викраденням деревини.
      Цього ж дня начальника лісництва затримано в кабінеті на території лісництва  в порядку ст.208 КПК України.
    Посадовцю наданий час готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) та клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
      Кримінальне провадження передано за підслідністю до прокуратури Полтавської області.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3081