Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Полтавщині скеровано до суду обвинувальний акт стосовно заступника начальника штабу однієї з військових частин, який за грошову винагороду обіцяв влаштувати на військову службу за контрактом

     

За результатами досудового розслідування військовою прокуратурою Полтавського гарнізону Центрального регіону України скеровано до суду обвинувальний акт стосовно заступника начальника штабу - начальника  відділення особового складу та стройового однієї з військових частин на Полтавщині, який обвинувачується в хабарництві. 


В жовтні 2016 року, майор вимагав та отримав від громадянина 3000 гривень за підготовку та видачу документів, необхідних для проходження військової служби за контрактом на посаді лаборанта складу авіаційного пального роти матеріального забезпечення.


Вказану особу було викрито в ході спільної операції військової прокуратури з оперативними працівниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю  Управління Служби безпеки України в Полтавській області та Управління захисту економіки  в Полтавській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

 
Обвинувальний акт за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням) направлений до Миргородського міськрайонного суду Полтавської області.

   
Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2624