Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Розпочато кримінальне провадження за фактом заволодіння державними коштами Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення в сумі 2,9 млн грн

     

Військовою прокуратурою Центрального регіону України, за результатами проведеного вивчення законності використання коштів під час проведення державних закупівель, встановлено факт протиправного заволодіння товариством з обмеженою відповідальністю державними коштами Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення на суму 2,9 млн гривень, які призначалися для будівництва телевізійно-передавальної станції у місті Ніжин Чернігівської області.


Установлено, що у 2013 році між Концерном та товариством укладено договір підряду на виконання робіт по будівництву телевізійно-передавальної станції строком на 2 роки. На виконання умов договору, Концерн сплатив кошти у якості авансу в сумі 2,9 млн гривень. Втім, на теперішній час будівельні роботи так і не були розпочаті, а сплачені кошти не повернуті державній установі.


За вказаним фактом військовою прокуратурою регіону до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах).


Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Обухівським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Київській області за процесуального керівництва Києво-Святошинської місцевої прокуратури. 


   
Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2990