Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військовий прокурор Центрального регіону України привітав колектив прокуратури регіону з днем Збройних Сил України (ФОТО)

     

Сьогодні, 6 грудня 2016 року, в день Збройних Сил України, військовий прокурор Центрального регіону України Григорій Рябенко привітав військовослужбовців та працівників прокуратури регіону зі святом.


У своєму вітальному виступі Григорій Рябенко зазначив: «Збройні Сили України – це здобуток і заслуга мільйонів українців, істинних патріотів своєї держави, які щоденно роблять свій внесок у розбудову армії вміло воюючи на передовій, тренуючись на військових полігонах та працюючи на оборонних підприємствах. Велика відповідальність у розбудові армії лежить і на нас – військових прокурорах. Хочу подякувати всьому українському війську за сумлінне виконання конституційного обов’язку, відвагу, героїзм та самопожертву. У цей день, ми схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу українську землю». 


Військовий прокурор регіону висловив переконання, що Збройні Сили України й надалі надійно стоятимуть на варті незалежності та територіальної цілісності України та побажав колегам міцного здоров’я, щастя, добробуту та нових звершень у благородній справі служіння Вітчизні.  
 
   
Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

 

 

кількість переглядів: 2525