Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Чернігівщині за клопотанням військової прокуратури молодшому командиру обрано запобіжний захід

     

Козелецький районний суд Чернігівської області за клопотанням військової прокуратури Деснянського гарнізону Центрального регіону України обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту строком на 2 місяці викритого на одержанні «хабара» молодшому командиру навчальної танкової роти батальйону однієї з військових частин на Чернігівщині з урахуванням визнання ним вини та сприяння досудовому розслідуванню.


Військовослужбовцю повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди поєднане з вимаганням).


Нагадаємо, сержант-інструктор вимагав та отримав від курсанта неправомірну вигоду в розмірі 2500 гривень за лояльне ставлення під час проходження військової служби, одержання позитивних відміток при здачі екзаменів по закінченню навчального періоду, а також присвоєння військового звання “старший солдат”.


Вказану особу було затримано під час одержання неправомірної вигоди в ході спільної операції військової прокуратури спільно з працівниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Чернігівській області.



Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2268