Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
На Чернігівщині судитимуть податківця, який «погорів» на хабарі

     

Військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону Центрального регіону України затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно  заступника начальника – начальника Щорського відділення Менської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби у Чернігівській області, викритого на одержанні «хабара».


У вересні-жовтні 2016 року податківець двічі одержав від представника товариства неправомірну вигоду в загальному розмірі 6 тисяч гривень за не здійснення перевірки в діяльності вказаного товариства та не інформування уповноважених органів про виявлені у вересні-жовтні 2016 року порушення.


Службовця було затримано «на гарячому» в рамках спільної операції працівників військової прокуратури та співробітників  Управління захисту економіки в Чернігівській області Головного управління Національної поліції України.


Наразі обвинувальний акт за ч. 1 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди) скеровано до Щорського районного суду Чернігівської області.


Санкція статті передбачає максимальне покарання у виді позбавлення волі на строк до 4 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3116