Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Судитимуть інспектора патрульної поліції, який займався незаконним обігом наркотичних та психотропних речовин на Київщині

     

Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно інспектора Управління патрульної поліції у місті Києві, який займався незаконним обігом психотропних та наркотичних речовин на Київщині.


Досудовим слідством установлено, що у червні 2016 року лейтенант поліції запропонував громадянину зайнятися незаконним продажем амфетаміну, опію ацетильований та таблетками «димедролу».


Упродовж трьох місяців, поліцейський систематично збував вказаній особі зазначені наркотичні засоби.


Злочинна діяльність була припинена в рамках спільної операції працівників військової прокуратури Дарницького гарнізону та Служби безпеки України, у ході якої інспектора патрульної поліції затримано під час реалізації чергової партії наркотичних речовин.


Обвинувальний акт щодо поліцейського за ч. 2, ч. 3 ст. 307 (незаконне зберігання та незаконний збут психотропної речовини, вчинене повторно та незаконне зберігання та незаконний збут наркотичного засобу в особливо великих розмірах), ч. 3 ст. 321 (незаконне зберігання з метою збуту сильнодіючих лікарських засобів, у великих розмірах, без спеціального на те дозволу) КК України скеровано до Ірпінського міського суду Київської області для розгляду по суті.


За вчинення такого злочину передбачається покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2720