Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
У Києві затримано поліцейського на «хабарі» у 500 доларів США (ФОТО)

     

Військовою прокуратурою Дарницького гарнізону Центрального регіону України спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України під час одержання неправомірної вигоди в розмірі 500 доларів США затримано слідчого Святошинського Управління поліції Головного управління Нацполіції в місті Києві.

Лейтенант поліції вимагав та отримав зазначену суму за не притягнення до кримінальної відповідальності двох осіб за крадіжку майна в одному зі столичних супермаркетів.

Спочатку поліцейський отримав від них 100 доларів США та під час отримання решти обумовленої суми, корупціонера в погонах затримано правоохоронними органами, а одержанні кошти вилучено.

Вирішується питання щодо повідомлення вказаній особі про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням ) та обрання запобіжного заходу  у вигляді тримання під вартою з відстороненням від посади, а також накладення арешту на вилучені в ході обшуку майна та речей.

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кількість переглядів: 3335