Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Винесено вирок оперативному працівнику пенітенціарної установи, який за переведення засудженого до іншого місця виконання покарань, одержав 2000 доларів США неправомірної вигоди

     

Подільський районний суд міста Києва виніс вирок старшому оперуповноваженому відділу оперативно-розшукової роботи Управління державної пенітенціарної служби України у місті Києві та Київській області, який, за вплив у переведенні засудженого до іншого місця виконання покарань, одержав неправомірну вигоду в розмірі 2000 доларів США.


У ході слідства, капітан внутрішньої служби повністю визнав свою вину та активно сприяв досудовому розслідуванню. Прокурором військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону України з підозрюваним було укладено угоду про визнання винуватості, яку суд затвердив.


Працівника пенітенціарної установи визнано винним за ч. 2 ст. 369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави) та призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 25,500 гривень.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2873