Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
За несвоєчасне виконання умов договору щодо поставки пального для Збройних Сил України, військовою прокуратурою стягнуто на користь держави 400 тисяч гривень штрафних санкцій

     

Господарський суд міста Києва 20.09.2016 задовольнив позов військової прокуратури Центрального регіону України щодо стягнення штрафних санкцій за невиконання умов договору про постачання палива для потреб Збройних Сил України на суму понад 400 тисяч гривень.


У 2015 році між Міністерством оборони України та державним підприємством укладено договір про постачання бензину марки А-95 для життєдіяльності військ у кількості 98 тон на суму понад 2 млн гривень в строк до кінця березня 2016 року. Втім, у визначений термін пальне не було поставлено до Міноборони України.


Зважаючи, що непоставка оборонному відомству продукції у встановлений договором строк негативно впливає на обороноздатність Збройних сил України, військовою прокуратурою було заявлено позов про стягнення штрафних санкцій з державного підприємства за порушення умов договору, який задоволено у повному обсязі.


Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 2784