Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військовий прокурор Центрального регіону України привітав колектив з нагоди 25-ї річниці незалежності України (ФОТО)

     

Військовий прокурор Центрального регіону України Григорій Рябенко привітав колектив військової прокуратури з нагоди великого національного свята нашої державності – 25-ї річниці Дня незалежності України.


«Зараз, у суспільства надзвичайно великі очікування від роботи нашого відомства. Це вимагає від кожного прокурора максимальної концентрації зусиль та відповідальності. Вірю, що всі ми з честю і гідністю виконаємо покладені на органи прокуратури завдання і надалі будемо самовіддано та сумлінно продовжувати служити Українському народові!», - наголосив Григорій Рябенко.


Він побажав усім працівникам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру,  сили і наснаги в житті.


Відмічаючи сумлінне і зразкове виконання службових обов’язків, ініціативу і оперативність в роботі та з нагоди Дня Незалежності України наказом Генеральної прокуратури України та наказом військової прокуратури Центрального регіону України оголошено подяки прокурорсько-слідчим працівникам апарату військової прокуратури Центрального регіону України, прокурорсько-слідчим працівникам військових прокуратур гарнізонів, а також державним службовцям та іншим працівникам військових прокуратур.




Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

 

кількість переглядів: 2465