Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
Військова прокуратура в черговий раз затримала торгівця кривавим товаром

Військова прокуратура в черговий раз припинила збут зброї та боєприпасів із зони антитерористичної операції...

   18.01.2016 слідчими слідчого відділу військової прокуратури Центрального регіону України спільно із співробітниками Головного управління військової контррозвідки Департаменту контррозвідки Служби безпеки України, в рамках проведення негласних слідчих (розшукових) заходів, задокументовано факт збуту у Вишгородському районі Київської області колишнім військовослужбовцем однієї із військових частин Київщини військових засобів ураження, а саме 7 кумулятивних боєприпасів до ручного багаторазового гранатомету РПГ-7.
   Окрім цього, слідчими у взаємодії із оперативними співробітниками Служби безпеки України раніше також було задокументовано факт збуту указаною особою 2 ручних реактивних гранатометів РПГ-26 та патронів до нарізної зброї.
   Установлено, що зазначену зброю ця особа під час проходження військової служби попередньо вивезла із зони проведення антитерористичної операції та зберігала на території Вишгородського району Київської області.
   На даний час указана особа затримана в порядку ст. 208 КПК України, готується клопотання до слідчого судді про обрання йому запобіжного заходу у вигляді взяття під варту, у тому числі перевіряється її участь до аналогічних фактів збуту зброї та боєприпасів, а також проводяться інші першочергові слідчі дії, направлені на документування її протиправної діяльності.




Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

кількість переглядів: 3677